Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 18 juli 2015

18-7-2015

Goedendag iedereen,

Gisteren een jeugdlid met haar vader op bezoek gehad. Kimberley van der Linden , was heel gezellig. een fanatieke dame deze Kimberley, die komt er wel. Ze had mooie duiven mee, maar was er van bewust dat er ook enkele weg moesten. Pienter meisje.

Gisteravond de jonge duiven voor de tweede maal ingezet, ditmaal voor Duiven( plaatsje bij Arnhem).

Vast even twee bonnen ingevuld voor de eigen club, zijn de twee enige "bonnen" die ik geef. Ik was er een beetje zat van, de laatste jaren gaf ik zo;n 20 bonnen per jaar, voor 2010 zelfs 50 per jaar. En dan nog de tientallen duiven die ik zo weg geef, en ongeveer voor € 5.000 aan producten gratis en voor niets, er zijn zelfs een paar hokken die helemaal gratis vliegen, door omstandigheden kunnen die geen duivensport betalen, ik voldoe de rekeningen. En als je dan ziet wat ik weer over me heen kreeg op facebook toen ik vertelde dat ik met bonnen schenken( lees goed : bonnen schenken) stopte, werd ik weer voor alles uitgemaakt.

Die mensen hoor ik niet over al die andere zaken, jeugd, beginners, gratis duiven, voeding, voldoen rekeningingen van drie liefhebbers die het niet kunnen betalen..... nee, ik was weer een ......... volgens de internet terroristen. Mede door hun stop ik misschien straks met alle "goede doelen" zoals ik mijn schenkingen van gratis duiven, producten etc maar noem, ze halen je helemaal door het slijk op hun "facebook pagina" waarom? volgens de kenners van de menselijke geest, omdat ze jaloers zijn, maar deze kenners vertelden ook, dat deze mensen dat zelf niet toegeven en zelfs heel anders zien LOL

de jongen kwamen heel goed, alles thuis, de ouden van Laon ook prima, beide vluchten de eerste.

 

Terug