Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 5 augustus 2015

5-8-2015

goedenmorgen iedereen Inc de internet terroristen 👍

Het is lekker weer, de jongen zijn er uit, het is nu 08.30 uur. Ze vliegen goed, maar zijn wat angstig, gister middag wilden ze vallen na hun training en liep er weer een kat voor het hok langs , je ziet dan gelijk de angst, ze vallen niet, en dan eindelijk in gedeelten na twee uur zijn de laatsten binnen.

Bij binnenkomst hebben ze olympic MG mix over het voer, met wat lecithine olie en door het water LTW alles te bestellen via deze site. Klik op producten en het gaat allemaal automatisch.

Misschien gaat er morgen wat Electroboost door het water, dat zijn electrolyten , door de hoge temperaturen is het niet onverstandig. 

We willen allemaal toch zoveel mogelijk jongen overhouden? En dan zelf wat kunnen selecteren. En als je ze super verzorgt heb je meer kans dat er wat overblijft in deze moderne tijd, met gigantische verliezen in sommige gebieden.

Bij mij blijft 1 jonge duif thuis, of misschien wel twee, beide gewond. Dus het zullen er 34 of 35 worden denk ik. Van afgelopen zaterdag zijn gelukkig alle jongen weder gekeerd. De aangewezen van afgelopen zaterdag waren de 612 en 557 die hebben eitjes en een klein jong. Enkele jongen worden al kaal, zijn super gezond maar niet verduisterd dus dan valt de rui nu ongeveer in.

En ach, dat de jongen van mij straks geen schijn van kans hebben tegen het geweld van de verduisterde op weduwschap gespeelde jongen weten we, we doen mee voor spek en bonen. Maar dat geeft niets, in 2016 neem ik revanche .....reken maar van YES, dan is mijn ploeg weer op oorlogssterkte hoop ik. En als de wind dan gunstig is, en de rayons in de afdeling worden eerlijk verdeeld dan heb je zomaar kans 😜😜

Update 11.10 uur

De ouden weggehad op 36 km, bij afslag Ommen( glasbakken)

De jongen zitten weer in bad, proberen de angst er wat af te halen

En zo twee jongen ringen van de Vechtmachine x Lieveke van Koen Carmeliet, ik heb er dan vier waarvan er twee naar Koen gaan

Terug