Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 23E AUGUSTUS
23-8-2015

Goedenmorgen iedereen,

gisteren een prachtige dag gehad, mooi weer en een goed resultaat met de duiven dus wat wil een mens nog meer. en wederom diverse mailtjes met zeer tevreden gebruikers van beute producten. Lourens jan Hengst de fondspeler uit Zeeland had de snelste van Zeeland op Roije gister en Johan den Hartog had weer zo,n weergaloze uitslag, maar overal zag ik prachtige uitslagen op compuclub van Beute producten gebruikers

Hier zijn er nog twee jonge duivinnen weg, ik hoop dat ze nog komen. Ze hebben nog tijd. 31 jongen mee gisteren, 29 thuis en 15 in de prijzen, en dat voor die niet verduisterden. Bij de oude duiven in de afdeling geloof ik 29 prijzen van de 54, dat hadden er wel 40 geweest met noordwesten wind.

Mijn voorspelling gisteren klopte precies , Urk, Lemmer, Joure, Tijnje, Zwaagwesteinde, ik geloof dat alleen de club in Joure al zo,n beetje de punten er uit hadden voordat hier in Noordwolde de eersten vielen. En dat ik een duifje had voor de Mannen uit Donkerbroek was natuurlijk de kers op de taart. ( lol)

Nog drie weken spel en het is al weer voorbij. Iedereen een prettige zondag, hier hebben de duiven lekker in bad gezeten en ik moet naar het werk, heerlijk toch.

Later meer

Terug