Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 27E
27-8-2015

Goedenmorgen iedereen,

het is nu 08.50 uur, de ouden heb ik in de mand, niet zo ver vandaag, even naar staphorst of afslag Ommen, het zit hier potdicht. De jongen er om 08.00 uur uit gedaan en net 08.47 zag ik ze voor het eerst weer boven het hok, ze lijken gezond. Zaterdag oosten tot zuidoosten wind opnieuw, dus bij de de eerste 100 van het Rayon E komen we niet, en voor de fiets samen met F heeft het helemaal geen zin, daar zijn net als vorige week de punten er uit, voor hier de eerste valt. Maar dag geeft niets, is alleen jammer voor bijvoorbeeld de natour, we hebben maar drie vluchtjes en 1 x oosten wind, en je kampioenschap eventueel is al weg, die 200 punten haal je niet weer in t.o.v. de vlieglijn en wind.

Maar ach, het zonnetje schijnt, ook in mijn kop, dus wat maakt het allemaal uit. A.S. schreef al, ik ben je bijna vergeten, ik ben zo lief nu, waar is de stekelige GJB gebleven hahaha.

Gisteravond op ziekenbezoek geweest bij Herman, mega ziek, virus te pakken, kan niets binnen houden, hij wilde vanmorgen de duiven mee doen, maar belde net reeds, ik kan ze niet pakken, en natuurlijk wilde ik dat wel doen, maar hij hat totaal geen puf, : ik gooi ze er wel ff uit, fladderen ze wel bij het hok. En dan zul je zien dat hij me zaterdag voor zit, hahaha , dan breng ik de ouden ook niet meer weg volgende week :)

Later meer, nu 09.00 uur de klep bij de jongen maar open zetten, kijken of ze er in willen, hebben ze net droog kunnen vliegen. Ach het kan verkeren. En dan naar Willem en richting Zwolle, hoop dat het droog blijft, natte regen duiven op donderdag....ach, maakt ook niets uit, zaterdag de wind toch oost, zuidoost hahaha Veel plezier vandaag, geniet er van

update 11.15 uur. De ouden gelost om 09.57 te Afslag ommen, aankomst tegelijk om 10.29

Net even op buienrader gekeken, daar staat voor zaterdag zuidenwind, dus afwachten maar, we kunnen er toch niets aan doen.

 

Terug