Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 21E SEPTEMBER
21-9-2015

goedendag iedereen

Afgelopen zaterdag was het dan zover, ongeveer 140 bezoekers wisten p.v de Vredesduif te vinden voor de verkoop van 40 late jongen voor het goede doel verpleegtehuis Reggersoord te Meppel.

Om 14.00 uur hebben we de jongen in de kooitjes gezet, ze zagen er prachtig uit, niet allemaal even oud, vier of vijf stuks waren een paar dagen jonger en koop 43 zelfs een weekje jonger  ( uit Graciano 365 x Garnette).

De zaal was open om 15.00 uur, maar om 14.20 uur stonden de eersten reeds te wachten.

om 17.00 uur precies opende Rein Gaal de verkoop, Rein( nogmaals dank)  deed dit op zijn eigen wijze natuurlijk, hij verkocht ook nog de eerste 10 duifjes. Geweldige woorden van Rein. Koop 11 t/m 43 werden verkocht door de spraakwaterval Max van der Zwaag, ook bij Max ging het mooi vlot. De zaal zat bom en bomvol. de bar moest drie keer bijgevuld worden, en Cor, Willie en Lammert hadden het mega druk.

Bij koop 43 ( er waren 40 duiven verkocht, 3 waren uit de verkoop gehaald door mij, niet mooi genoeg) stond de teller op 4700 euro, met enkele giften ter plaatse en zelfs twee per bank hebben we het afgerond op 5000 euro. Iedereen bedankt, hiermee kunnen we de ouderen in Reggersoord leuke uitjes geven, geweldig.

Met de groep die geholpen had hebben we nog lekker chinees gehaald, en een paar uurtjes nagezeten. Dank aan Cor, Willy, Lammert, Max, Berhard, edwin, Caroline, en Joey

----------------------------

Zondag de vliegers gescheiden,

maandag de kwekers, dus alles is op tal nu.

Groetjes

 

Terug