Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 24E
24-9-2015

goedendag

Vandaag leuke duiven gezien, Bart gaasbeek uit Beilen werd dit jaar jonge duivenkampioen in de club, was ook te zien, zaten prachtige duiven bij, vorig jaar de duiven geselecteerd nu, met de jongen kampioen. Komt wel goed.

Bij Wouter Vedder vandaag de 5e jonge asduif van rayon west er tussen uit gepakt, was de fijnste, maar ook de kaalste ( rui). 

En Harrie Loves, Rein Gaal en Rink de kaasboer op bezoek gehad. Harrie kreeg een jong uit broer vechtmachine mee voor de verkoop daar in de club. 

De duiven hier zaten de gehele ochtend rond het bad, in de regen, lekker badderen. Geweldig

Door het water een kuurtje prange suppe van veertien dagen en dan een karnemelk kuurtje, kan ook andersom. Dus vier weken achter elkaar , prange suppe en karnemelk , sommige liefhebbers geven een paratyfus kuur, dat kan tegelijkertijd over het voer. Met een beetje beute lecithine olie of beute Colicontrol .

Mensen die geen medicatie willen geven, doen 14 dagen Colicontrol over het voer, werkt ook geweldig tegen paratyfus !!!!!!!

Gisterochtend een gesprek gehad met jp de Lijzer, ik wil graag hun ( groep Lataire) oogdruppels en natuurlijke geelkuur over nemen, geweldige producten, past mooi bij de Beute lijn met prestaties zonder medicatie. ( zonder antibiotica ) , de oogdruppels werken ook geweldig nu met one eye cold en het rui virus met dikke oogleden. 

Hokken laten nakijken? niet tevreden over het klimaat? Komt het door de hokken en of ventilatie? Bel eens meT 0615626028 en maak een afspraak om uw hokken te laten nakijken en eventueel zelfs verbouwen. ( Herman Gaal)

Terug