Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 7 oktober 2015

7-10-2015

goedendag vrienden en vriendinnen

Gisteren hebben we de cheque van € 5000,00 kunnen uitreiken aan de bewoners van verpleegtehuis Reggersoord, u kunt het verslagje vinden op de www.meppelercourant.nl 

Hoe zat het ook alweer in elkaar, zo,n drie weken geleden heb ik mijn 40 late jongen van de vliegers  verkocht in eigen clubgebouw. De opbrengst heb ik in een fonds gedaan voor leuke dingen voor de oudere mensen die wonen( voor altijd, geen weg terug) in het verpleegtehuis op afdeling 1. 

Mijn moeder woond er ook, en natuurlijk zou ze liever thuis wonen, maar ze heeft het er goed. Maar voor wat extra leuke dingen is geen geld, wanneer ze bijvoorbeeld een tripje met een boot willen hebben ( eens per jaar) , dan kan dat niet, iedereen moet een deel zelf betalen , en dan gaat het niet door, sommige oudjes hebben geen spaarboekje ( spaarcentjes) en kunnen niet mee, en dan gaat het tripje niet door.

Dit is te erg voor woorden, en ik zag dus een " opening" , ik verkoop mijn laatjes van de vliegers voor dit goede doel, zo is dus gebeurt. 

Gisteren dus de uitreiking van de cheque, een geweldige ervaring. Tegen Sinterklaas zal het eerste bedrag opgemaakt worden. Ze gaan deze Sinterklaas voor alle oudjes gelijk maken , geweldig.

Ik hoop dat andere liefhebbers mijn initiatief gaan volgen, met de verkoop van hun laatjes voor een goed doel. 

Terug