Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 31E
31-10-2015

goedendag vrienden en vriendinnen

Vandaag een middagje naar Apeldoorn geweest. Bij een gezellige postduiven vereniging. De zaal zat bomvol, de mensen moesten staan zelfs, dus wat dat betreft zeker geslaagd. Voor mij persoonlijk ook een leuke dag, ik mocht er 30 duiven bekijken en er mijn mening over geven. De fijnste was een Belgische duif maar dit was een duif van 2014 en we hadden afgesproken dat het duiven van 2015 zouden zijn. Maar liefst vier duiven vond ik een 8,5. Natuurlijk had iedereen zijn favorietje mee genomen daarom was het gemiddelde cijfer zo hoog.

Hier gaat alles super, de duiven zien er geweldig uit. Gisteren, vrijdag de 30e ook enkele kopers van jongen gehad, ze waren zeer onder de indruk vertelden ze. Alle duiven geweldig van bouw. Ze krijgen garantie op hun aankoop, ik sta er 100% achter, dus mocht het er niet uitkomen dan mogen ze de duif ruilen. Maar dat ruilen gebeurt bijna nooit, iedereen is steeds tevreden.

Wilt u ook eens een koppel Beute duiven proberen? Stuur een mailtje. De duiven kosten €250 per stuk. Er zitten echt geweldige duiven bij. En zoals de bekende speler gistermiddag zei: ik wil ze zien, en op internet zie je niets. Nu in de hand ben ik 100% overtuigd 

Terug