Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 10E
10-11-2015

Goedendag iedereen,

Vanmorgen was hij om 02.30 vertrokken, om 09.05 kwam hij aan. Een duitse Liefhebber van Poolse afkomst kwam met de jonge garde en een bijzondere kweekduif.

Vorig jaar was hij voor de eerste keer geweest, we hadden de kwekers bekeken en hadden koppels gemaakt. Nu een jaar later kwam hij weer, "omdat: Ik uit de koppels die u samengezet hebt bijna geen jongen verspeelt ben" Ha, dat is toch leuk om te horen, iemand die veel meer jongen overhoud omdat hij alleen maar kweekt uit de fijnsten, en alle zesjes en zeventjes gebruikt heeft als voedsterduiven.

Hij had een bijzonder kweekduif bij hem, het was een doffer van 2012, die van mij hok afkomstig was, "van deze doffer heb ik in drie jaar geen jong verspeelt" vertelde hij, ik dacht bij mezelf ik wou dat ik zulke duiven had. Het was een mooie duif, hij had hem gekocht in Kassel dacht ik in 2012, en zijn besten? ja die kwamen ook uit deze doffer..

Geweldig om te zien dat iemand zo fanatiek is om zeven uur in de auto te zitten voor een uurtje selecteren, en dan weer zeven uur terug rijden. Maar hij heeft het er voor over, dus top voor die inzet. En nu maar hopen dat hij successen blijft behalen, dan komt hij volgend seizoen vast weer.

op www.gps-auctions.com heeft u nu de kans om zeer fijne duiven te kopen van de combinatie vanderstouwe/Douna. Uit de beste lijnen, en vooral erg zachte duiven vaak, en super prestatie duiven, ze zijn generaal in het rayon geworden. Dus kijk gewoon ff en doe u voordeel

Terug