Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 18E
18-11-2015

Goedendag Iedereen,

Het is droog hier, zelfs een klein beetje zon net, je ziet de duiven het gelijk grijpen, ze gaan in de zond zitten, en schuiven mee. Een prachtig gezicht.

Vanmorgen wat liefhebbers gehad, zijdezachte duiven, prima verzorgt, ze hadden colicontrol gehad en bij de andere liefhebber zelf diverse Beute producten, ze gleden bij wijze van spreken door de handen.

Ik gaf ze Shakira nog even in de handen... Tja, wat moet je daar van zeggen? een 9? een 10? nee gewoon een 8,5 omdat we niet in de kop kunnen kijken, ze kan wel dom zijn. maar mooi is ze zeker.

Net even vijf minuten bij de vliegers gezeten, dat komt wel goed volgend jaar, ik zal hier in de omgeving vaker de hamer zijn dan de spijker. Maar lees het goed he, vaker is niet altijd, altijd kan niet.

as zaterdag de beurs te Houten, ik neem denk ik een paar duifjes mee voor de verkoop. Stuk of 10 denk ik, maar eerst vrijdag maar eens kijken. De 14-760 gaat waarschijnlijk naar Joop Kristelijn, deze zoon Furious x Virginie gaat zijn kweekhok versterken, en wil hij hem niet dan zit hij in een kooitje.

as zaterdag worden er ook enkele prachtige duiven verkocht door standhouders !!! De verkoopleider is Wilco Bultman, een geweldige kerel, u zult het zien en horen. Dus let zaterdag even op de zaal verkoop !!!! weinig duiven, maar toppertjes. En de standhouders die het duifje laten veilen mogen het geld zelf houden, dus geen afdracht !

later meer

 

Terug