Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 23 november 2015

23-11-2015

goedendag iedereen

Afgelopen vrijdag om 15.33 uur precies is mijn vriend Rein Gaal overleden. 

De week ervoor had ik nog ruim twee uur bij hem op de rand van het bed gezeten, hij had nog steeds de hoop om volgend seizoen te kunnen spelen met de duiven maar het mocht niet zo zijn. We zullen Rein enorm gaan missen, de duivensport in afdeling Friesland verliest een boegbeeld met zo,n 30 afdelingoverwinningen op zijn conto . We wensen Willie en de kinderen en andere familie sterkte met dit grote verlies.

Afgelopen weekend hadden we de beurs te Houten, twee geweldige dagen, met een wolk er boven, het gesprek tussen de bedrijven door was toch het overlijden van een groot duivenkenner en super mens en praatjes maker ReinGaal.

De beurs op zich was een zeer groot succes, wij hadden meer verkoop dan ooit op een najaarsbeurs. Echt tientallen liefhebbers gesproken over de geweldige resultaten die ze behaalden het afgelopen seizoen met de Beute producten. 

Natuurlijk de gouden combinatie met LTW , olympic MG mix en beute lecithine olie, maar ook zeer veel tevreden klanten over de Electroboost de ontzettend goede elektrolyten , het is gewoon geweldig om zoveel opgetogen mensen te spreken die beute producten gebruiken.

En nu hadden we de twee nieuwe producten bij ons Beute Eye Drops en Beute Clean Balance. Een geweldige ontvangst !!!!! 

De liefhebbers die betrokken waren bij de tests en de fabrikant , bedankt.

Later meer

Terug