Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 10E
10-12-2015

Goedendag iedereen

Nog steeds geweldig weer voor onze duiven, tja klimaat verandering ? Welnee man dat is de natuur daar hebben we niets mee te maken, we hebben op aarde dit altijd gehad, zelfs totale overstromingen en totale bevroren continenten , dus al gaan we allemaal in een hutje op de hei wonen en zetten we welke industrie stop gaat het gewoon door. Dus ik geniet er van, lekker weer voor het koppelen nu. En ook lekker voor mezelf elke dag vijf km lopen, beetje fris maar lekker zonnetje en een kraak heldere lucht.

Maar laten we het gewoon oven duiven hebben, volgende week donderdag hebben we in de club een tafel keuring van jonge duiven inzetten half acht en keuren vanaf ongeveer kwart voor acht, ik wil de mensen die gewoon naar het werk moeten de kans geven om eerst fatsoenlijk te eten en hun duiven te verzorgen, de meeste liefhebbers zijn altijd thuis, of bejaard of niet in staat om te werken die kunnen altijd, maar in onze club hebben we nog veel liefhebbers die gewoon 40 uur werken. 

Natuurlijk mag u ook komen kijken , het is aan de industrie straat te noordwolde . Ik hoop dat er zo,n 40 jongen komen (duiven van 2015) ik neem zelf een paar duifjes mee, misschien om iets te laten zien of verschillen te laten zien, ik hoop dat de eigen leden een mooi aantal duiven inbrengen van Vitesse kanonnen tot maraton knallers , we willen iets leren toch, dus dan ook de verschillen laten voelen tussen Vitesse en maraton en programma duiven dus kom gerust even kijken

Terug