Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAGE 20E
20-12-2015

 

 

goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

De duiven zitten hier op eitjes of hebben bijna eitjes, het gaat goed, de temperatuur is natuurlijk geweldig. Het mag van mij zo blijven tot 1 maart en dan omhoog gaan naar 20 graden, ik hoef geen winter.

Veel jonge koppels hier, op het vlieghok zijn de meesten van 2014 maar ook een mooie ploeg van 2015, op het kweekhok wel een stuk of 10 van 2015 schat ik misschien wel 15 als ik er nu over nadenk, van de vechtmachine heb ik twee jonge doffers maar wel acht duivinnen of zo.

Vrijdagmorgen kreeg ik er onverwacht nog twee kwekers bij, Arjen Spek uit Heerde liet zijn rechtstreekse Poortvliet, Heremans en Verkerk duiven zien, 1 duivin van 2010 had mijn interesse, maar het was niet zijn beste kweker vertelde hij, maar ik vond haar geweldig, dus laat haar maar hier, en dat was geen probleem . Dirk verleun uit noordbeemster was er ook nog even, hij had twee manden vol jongen mee, waar veel beute bloed bij door zat, ik mocht pakken wat ik wilde, ik koos 1 doffer uit zoon Halman koppel x dochter Superkoppel , dus had ik er plots twee kwekers bij te leen. We zullen zien. In de hand? Ja 8,5 duiven natuurlijk, anders mogen ze hier niet wonen.

Later meer 

 

 

Terug