Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 2E
2-2-2016

Goedendag iedereen,

Wederom druk aan het werk hier. De duiven zaten reeds vroeg in bad, tegen 08.30 uur reeds. Ik ben gelijk weer begonnen met Olympic MG Mix te maken en Electroboost. Het is nu aanpoten voor de voorjaarsbeurs te Houten van 5 en 6 Maart. Er moeten nog grote hoeveelheden gemaakt worden.

Op dit ogenblik zijn we ook druk bezig met de nieuwe folder, Gijs Fluiter uit Badhoevendorp maakt hem dit jaar, ze maken ook de stickers reeds. We hopen dat alles voor 1 Maart gereed is inclusief de vertalingen in het Engels en Duits. Deze vertalingen kunnen we natuurlijk ook prachtig gebruiken voor hier op de site.

Morgen woensdag de 3e Februari gaan de duiven gescheiden worden, althans de meeste vliegers. duiven die wat later waren in dagen,  mogen ook iets langer bij hun doffer en jongen. Op een dag komt het niet aan.

Zodra de duivinnen allemaal gescheiden zitten gaan we over op Recup voer van Beyers Elite en moet er weer getraind gaan worden. Door dit lichte voer beginnen ze sneller met langdurig trainen.

Wel is er een verrandering op komst, vanaf 7 Maart, dus de dag van officiele seizoen ga ik over op Beyers Galaxy, dus na 10 jaar Enzymix gaan we weer een stap verder maken naar de nieuw ontwikkelde en uitgeteste Galaxy mengeling.. Het systeem van Beute producten is bekend, en het voersysteem blijft eigenlijk het zelfde ( komt nog op deze site) maar de samenstelling is wat anders. En met deze Galaxy voeding komt het Beute systeem nog beter tot haar recht, de Galaxy light mengeling heeft dus weinig plantaardige eiwitten en met de OLYMPIC MG Mix komen de dierlijke eiwitten zeer snel op hun plaats !! de duiven zullen zeer snel weer gered staan.

Later meer

 

Terug