Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 16E
16-2-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen

Vanmorgen heeft Wim Pasman uit Eefde weer een voorraad Beute producten gehaald, voor de omgeving Eefde en Zutphen is hij een doorgeef luik. U kunt de producten bij hem halen, ook heeft Wim de Beutebak en Beute korrels staan. Wim zit aan de rustoordlaan en zijn telefoonnummer is 0653267802 dus neem gerust contact met hem op.

Hier gaat het geweldig, de jongen zitten iedere dag nu in bad, ik heb ze er 1 maal uit gehad, ze gingen gelijk van dak naar dak, dus prima gezond. Ze krijgen een paar maal per week LTW door het water en twee keer per week olympic MG mix over het voer, normaliter met olie, maar wanneer ik ga twijfelen aan de mest ga ik de MG mix aanplakken met Colicontrol .

Die Colicontrol werkt geweldig bij dunne mest, maar ook de Electroboost werk goed bij dunne mest. U moet alleen weten waardoor de dunne mest komt. Komt het door darmproblemen dan Colicontrol , komt het gewoon door stress of warmte dan Electroboost. 

Aan u dus de keuze. De Electroboost gebruiken we ook bij thuiskomst op zaterdag en zondag , wanneer u gelijkertijd ontsmetten wilt kunt u er de Clean Balance gelijk door doen. 

De Clean Balance werkt ook geweldig als natuurlijke geel kuur, en wanneer u de duiven een keer echt schoon wilt maken ( in belgie zeggen ze : terug zuiver zetten) 

Het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 Maart hebben we de voorjaarsbeurs . Natuurlijk staan wij daar , altijd naast onze vrienden van de Koerier duivenfilms. 

Een tip voor u, wanneer u de Beute producten gebruikt, en goed gebruikt, bent u al de andere producten niet nodig, kies dus voor het Beute Systeem en laat al het andere achterwege. U zult zien dat ook de kosten van medicatie omlaag kunnen, door de enorme kracht van de Beute producten hebben ziekten minder kans en kunt u veel vaker en langer zonder medicatie. En het voordeel daarvan is naast de kosten de enorme werking van een medicatie wanneer u het WEL een keer geeft. U zult dan een enorme boost zien in prestatie wanneer u bijvoorbeeld na de 6e of 7e vlucht toch eens een geelpil opsteekt ( Belga Magix) 

En speciaal voor Theo Pander: vanaf ongeveer 5 mei de Lampen aan van 05/23.00 uur, en dan dan de tweede dagfondvlucht alle verlichting 100% verhogen , dus van bijvoorbeeld 1 TL lamp 90 cm thrue Light naar 2 lampen 90 cm.

En natuurlijk hoor ik reeds mensen denken, : die en die speelt super en heeft helemaal geen lampen, ja gelijk. Johan cruyff rookte als een ketter, en toch was het de beste voetballer allertijden . Uitzonderingen , zijn er, ik geef u de tools, glashelder in duivensport, en wat u er mee doet of van denkt, dat is uw keuze of uw mening. 

Succes

Terug