Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 22E
22-2-2016

goedemorgen dames en heren

Afgelopen zaterdag de 3e internationale duivendag gehad in Giesbeek. Wederom was het geweldig georganiseerd. Om 12.00 werd er geopend, de mensen stroomden reeds binnen, om 13.00 uur was er een voordracht van de Barcelona specialist Frans Bungeneers uit Belgie. Om 14.00 uur was er een prachtig forum met Hennie la Grauw, Bert Knaven , Frans Bungeneers en Bennie van Dijk. De vragen moesten zoals gewoonlijk uit de zaal getrokken worden, de liefhebbers in de zaal wisten alles, dus hadden geen vragen. Zo nu en dan was er toch iemand die een vraag stelde, maar uit ervaring weet ik dan wat te doen, ik stel gewoon zelf de vragen. De liefhebbers van de 3e helft stonden bij de bar en hadden hun eigen feestje. Ook gezellig toch. Na het forum was er een bonnenverkoop van 42 bonnen met zeer grote namen , en ook hier zagen we dat er goede bonnen te koop waren voor weinig geld, als liefhebbers echt willen zijn er honderden kansen per jaar om een duif uit een goede stam te verkrijgen voor zeer weinig geld. Maar wanneer de kans daar is...... Dan doen ze het niet, maar deze zomer wel weer klagen dat ze aan alle zijden voorbij worden gevlogen... Duivenliefhebbers , een apart slag. 

11.45 uur

Ongelofelijk, ben net gereed met pakjes maken, de bestellingen vliegen de deur uit, liefhebbers zien hoe het werkt, horen het van anderen en willen het ook.

Zo naar een weekend met diverse activiteiten waar liefhebbers elkaar spreken, komen er altijd veel meer bestellingen binnen. De LTW is niet aan te slepen, de Colicontrol voor dunne mest bij jongen of oude duiven gaat als een trein, en dan natuurlijk de OLYMPIC MG Mix en ELECTROBOOST, geweldige producten.

En de Clean Balance, ik dacht eerst, willen de mensen over naar een natuurlijke ontsmetting? Naar een natuurlijke geelkuur? Ja dat willen ze ! Het gaan als een trein, en de liefhebbers die het gebruikten op eitjes of als "terug zuiver zetten kuur"allemaal zeer tevreden

 

De nieuwe folder is gereed, mega trots zijn we er op. De man uit Zutphen vond dat eigendunk meurt ... hij bedoelde stinkt, hij heeft ook niets om trots op te zijn, snap ik ook wel, simpele man.

 

Terug