Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 14 maart 2016

14-3-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen de duivinnen er uit om 10.00 uur, weer binnen om 11.30 uur, maar nu om 12.20 uur missen er nog 3 stuks, dus er is weer een roofvogel tissen geslagen dat kan niet anders. Ik telde er net 30 ipv 33, hopen dat ze terug komen.

De producten gaan geweldig, ieder jaar een flinke omzet stijging, dat is mooi, maar ook verschrikkelijk veel werk. Ik kan het soms niet meer aan, eigen zaak, 27 uur bij Shell en dan de eigen duiven nog. En dan mijn "geschrijf"op dit dagboek, op facebook en de columns. Soms combineer ik het wel hoor, ik sta achter de kassa van het tankstation, en doe enkele dingen zoals het schrijven tegelijk... je moet toch wat.

Voor aanstaande zaterdag heb ik een geweldige jonge duif beschikbaar, er is een verkoop van jongen in het clubgebouw van de gevleugelde vrienden te Jubbega, ik heb de keuze uit diverse zeer fijne duiven, maar moet er nog over nadenken welke ik mee neem, of misschien wel twee. Ik heb uit de vechtmachine een geweldige jonge duif in de voliere lopen, maar ben bang die mee te nemen. En ja, dat heeft met het bedrag te maken, op een verkoop in Friesland in een clubgebouw betalen ze natuurlijk geen mega prijs en dat hoeft ook niet, maar een redelijke prijs wil ik er wel voor hebben. Dus nog even over nadenken welke ik mee neem.

16.00 uur alles thuis 

Terug