Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG
15-3-2016

goedendag vrienden en vriendinnen 

Gisteren was het even schrikken, de duivinnen waren bijna anderhalf uur buiten, de laatste drie kwamen pas na de middag thuis, waarvan de allerlaatste pas tegen 15.30 uur. Ik ga er van uit dat het door een roofvogel kwam, ik kan me niet voorstellen dat ze nu al zo lang vliegen of trainen voor hun plezier. Maar straks , ofwel vandaag ga ik het zien, tegen half tien gaan ze er weer uit, en zien we of ze het weer doen. 

Gistermiddag bezoek gehad van Sarmad Al-Hamdani de managing director van Dubepro. Sarmad word ons aanspreekpunt voor Irak en Iran aldaar. Het is nog in de begin fase maar wel interessant om daar eens te kijken, hoe de duivensport daar leeft. Dus misschien nog een leuk vervolg.

Met de jonge duiven gaat het ook geweldig, ze gaan graag naar buiten om de boel te verkennen, en ze ruien al als gekken, ze krijgen alle restanten van de oude duiven, dus hebben die LTW door het water en olympic MG mix over het voer dan is het restant de andere dag voor de jongen. Hier gooi ik niets weg, de jongen eten alles op. 

Update 10.15 uur. De duiven er niet uit gedaan, zeer zwaar bewolkt, en nog koud ook, dus lekker afvoeren zo en dan weer pakjes naar het postkantoor brengen.

De Colicontrol is tijdelijk uitverkocht, we Hopen het deze week binnen te krijgen , later meer 

 

Terug