Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 4E APRIL
4-4-2016

Goedendag dames en heren 

Het was een prachtig weekend, eerst en vooral natuurlijk door het prachtige weer. Een mooi voorjaars zonnetje , de mensen vrolijk en de duiven los. En dan de resultaten , geweldig, zo,n eerste vlucht of bij de meesten nog een africhting maar vaak met uitslag. En nu al meer dan twintig mailtjes van blije liefhebbers , prachtig toch als ze nu al goed komen. Maar even afwachten nog he, niet te vroeg juichen. Maar leuk hoor, blijf ze vooral sturen. Ja, dat LTW heeft wat los gemaakt he, steeds uitverkocht, ik hoop deze week weer binnen te krijgen want Lataire moet alleen al 75 flessen. En de olympic MG mix, om de paar dagen moet ik nieuwe maken. En als de duiven het eenmaal kennen, dan eten ze het graag he. Later meer, eerst de duiven even los laten voor een training bij huis. 

De duivinnen los gelaten om 08.40 uur, ze knalden er uit, me zijn 32-en wilden ze in 1 keer door de klep, geweldig als ze er zo graag uit willen. 

Op mijn face book pagina staat het filmpje van afgelopen zaterdag, van de lossing te Zutphen , pppfffff rare lossing hoor. En dat ik geen gewonde duiven thuis kreeg, toch 64 mee, is opmerkelijk. Je kunt beter helemaal niet kijken naar dit soort filmpjes, niet goed voor je rust haha . Maar gelukkig dus geen gewonden hier. Ik hoorde wel van gewonde duiven hier en daar maar dat hoeft niet door de lossing te komen he, kan ook onderweg gebeuren.

Later meer

Terug