Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 8E APRIL
8-4-2016

Morgen gaat het echt beginnen, ik hoop dat de duiven er gereed voor zijn. Ik zal proberen iedere dag verslag te doen, en zal speciaal voor de schoolmeesters mijn berichtjes door de spelling controle halen.  het is namelijk belangrijker dat je geen schrijffouten maakt dan dat je informatie geeft of liefhebbers helpt,  t en d is veel belangrijker dan onze duiven toch?

Er gaan vanavond 62 duiven mee, 2 strijders blijven thuis. de 123 doffer en de 736 duivin. Ze zijn beide gewond, niet erg maar wel te veel om goed gespeeld te kunnen worden. prijs winnen doen ze toch niet.

ik heb net 20 duiven in het nieuwe Unikon Systeem gezet. Ja, we hebben afgelopen dinsdag ons nieuwe systeem gekregen. Het zou pas eind april worden maar door wat aandacht op deze site en Facebook kon het toch sneller. 

Het is nu bijna 15 uur ( drie uur in gewone mensen taal) en ik ga zo de doffers en duivinnen samen zetten. Ik moet om 16.45 uur reeds in het gebouw zijn. De leden kunnen inmanden tot 19.00 uur.

Vanavond gaat u lezen hoeveel leden er mee deden en hoeveel duiven er waren. Groetjes, en..... Morgen mooi Hollands duivenweer. Beetje zon en een bui, dus heerlijk fris lente weer.

Terug