Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 6E
6-5-2016

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Er is een mogelijkheid dat wij van afdeling Friesland zaterdag niet vanuit belgie spelen maar vanuit Sittard omdat de kastjes voor de vrachtwagens nog niet gearriveerd zijn. Voor belgie is het verplicht een soort tol kastje te hebben , en die zijn in december reeds besteld en betaald, maar gisteravond om 21 uur waren ze er nog niet volgens de Friesland site. Www.f96.nl 

We kunnen natuurlijk ook wat meer afstand nemen als we net Duitsland in gaan, in Duitsland hoeven we geen kastje. Maar ach Sittard is ook goed hoor. We zien het zaterdag wel op actueel lossing nieuws. Zodra het startsein valt , kijken we wel " vanaf waar" 

Update 12.00 uur

Gisteravond trainden de duiven enorm, de duivinnen waren lange tijd "weg" maar dat bleek waarschijnlijk door een roofvogel te komen want enkele kwamen later tussen de weduwnaars en de 832 kwam met een groot gat in haar hals terug. Dus wederom een gewonde duif, ze had 3 op 4 dus jammer. Vanmorgen de huid maar weer aan elkaar gezet, over een paar weekjes kan ze waarschijnlijk weer mee.

Er was een vraag vanmorgen of Electroboost door het water kan op de dag van inmanden? jazeker kan dat, heb ik ook gedaan vanmorgen. Zo heel warm is het nog niet hoor, maar ze drinken het graag en kwaad kan het al helemaal niet. Dus Ja, Electroboost door het water bij warmer weer op de dag van inmanden !

Vanavond 55 of 56 duiven mee, alle gewonden speel ik niet meer, misschien straks weer op de super vitesse

Ik las bij Pander en Douna ook reeds over de lossing van vorige week. En dat we eigenlijk geen commentaar mochten geven. Nu doe ik dat wel eens, maar ik geef veel meer pluimen ! maar dan hoor ik niets. Het is mijn site, en mag er op zeggen wat ik wil, en ik had geen echte negatieve uitspraken gedaan trouwens. Maar we zeggen er niets meer over, het woord LC en Afdeling zal ik niet meer in de mond nemen. We zien het allemaal wel. En de heer D. uit Dokkum bedankt voor uw mailtje.... dat mag dan waarschijnlijk wel he???

 

Terug