Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 9 mei 2016

9-5-2016

goedenmorgen iedereen,

Ik ben niet fit, ik voel me ziek, weet niet wat ik heb, ik voel me 100 op dit ogenblik, misschien later meer, de duivinnen zijn er uit gegaan om 08.20 uur, later...

Update 14.15 uur, nog steeds lang niet fit, gisteren iets verkeerd gegeten misschien , maar daar genoeg over.

De duiven zien er goed uit, helemaal herstelt van zaterdag als ze daar al van herstellen moesten trouwens. Zondagmiddag zijn ze even los geweest, dat was dit seizoen de eerste keer dat ze er op zondag uit gingen. Lekker in bad gezeten met zijn allen. Vandaag maandag zijn ze er uit gegaan om 08.20 en vlogen gelijk weer een uur. De doffers vlogen ook prima, maar zijn vaak aan het spelen, dus vliegen een 30 minuten of zo, vallen dan op het dak om te knokken en gaan dan weer de lucht in.

Net een goed gesprek gehad met een duiven dokter , nogmaals over de luchtwegen gehad, en dat ik nog steeds geen medicatie geef, dat komt door je LTW vertelde hij, dan kun je het vrij lang goed onder controle houden, maar op sommige hokken is een keer medicatie geen overbodige luxe. Wanneer het hok en dus klimaat niet 100% is kun je bijna niet zonder een keer ingrijpen .

Hij kreeg op dit ogenblik veel liefhebbers die LTW , olympic MG mix, lecithine olie en andere beute producten gaven, heel goed spul vertelde hij me, ook de oogdruppels zijn zeer groot succes de Beute Eye Cleaner werkt geweldig he, alleen krijg het spul niet op je handen of in je kleren...

Oogdruppels, medicatie voor de luchtwegen of een super natuur product (LTW) zijn bijna onmisbaar wil je het lang volhouden. Luchtwegen en oriëntatie !!

Ik zal zo een filmpje maken hoe je de oogdruppels gebruikt voor Facebook. Wist u trouwens dat de grootste kampioenen van belgie een flesje oogdruppels in de stofjas hebben? De Vitesse spelers kunnen niets aan het toeval overlaten , 10 seconden is reeds veel te veel, en als die oogdruppel net die 10 seconden brengt doen ze het, en soms meerdere malen per week.

 

Terug