Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 20E MEI
20-5-2016

goedemorgen iedereen,

Gisteravond nog even bij Gunter Prange geweest, 74 jaar geworden, ziet er uit als 60. Sterke kerel .

Vorige week een paar duiven van hem verkocht op PIPA , doet hij normaliter niet, maar maakte een uitzondering met enkele jongen uit zijn twee beste vliegers , prachtig gemiddelde . 

Op Pipa staan ook wekelijks mooie uitslagen, je moet aan een aantal criteria voldoen, maar met een mooie uitslag word het geplaatst , opvallend is dat er ook wekelijks liefhebbers tussen staan, die steeds lopen te katten op pipa, internet, verkopingen etc.... Maar er dan opeens wel tussen willen staan, stel je voor dat er een duifje verkocht kan worden.... Tja, als het uitkomt zijn ze voor, anders tegen. Mensen he.

De jongen doen het goed hier, ben er nog niet echt mee bezig hoor, maar ik zie dat ze er goed opstaan. Wel veel opgevreten, uitgeselecteerd of weggevlogen, er zijn er nu nog een 50 van de 80 die ik had. 

Vanavond 50 duifjes mee naar Quievrain. 321 km , het weer lijkt prachtig te worden. 

Update 09.00 uur. Eerst het weduwnaarshok schoon maken, ze weten het precies hoor, op vrijdag maak ik op en andere manier schoon, ik schuif wat met de motivatie bakjes, ze horen het en zijn gelijk klaar wakker. Het is de dag van inmanden, de dag dat ze hun partner weer zien, motivatie-vrijdag. 

Vanaf maandag ongeveer gaan we de jongen een week lang Clean Balance door het water geven en tegelijkertijd een week Colicontrol over het voer met een beetje olympic MG mix, na deze week gaan we het systeem beginnen met de jonge duiven.

U kunt alle producten hier gewoon bestellen he, klik op producten, klik uw voorkeur aan, en volg het programmaatje , u komt bij betaling, betaald , en het komt gewoon bij uw thuis. 

Zorg dat u Colicontrol in huis hebt, bij darm problemen of coliverschijnselen gelijk over het voer. Gaat u de jongen enten? Een paar dagen van te voren vast over het voer, tot en met enkele dagen na het enten. Succes

 

 

Terug