Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 22E
22-5-2016

Goedemorgen iedereen,

Gisteren hadden we een supersnelle vlucht, snelheden van boven de 1900 mpm, een waaivlucht dus eigenlijk, niet ons sterkste soort vluchten. Maar ze deden het uitstekend, in groot verband 36 van de 50 in de punten, in de club 35 van de zelfde 50. En drie duiven bij de eerste 10 en 21 duiven in de top 60 tegen 416 duiven

Het waren gemiddeld wel wat andere duiven dan de vorige week met kopwind.De eerste was een duivin, de tweede en derde doffers, dus ook hier van alles wat. Nog steeds 4 duiven met 100% 7 op 7, ITAMAR de jaarling doffer, staat nog steeds op de eerste plaats bij de Asduiven. Herbie 14-838 heeft het hoogste gemiddelde, hij miste 1 keer, dus heeft 6 van 7 maar zijn prijzen zijn verder allemaal vroeg. Die moet volgende week de eer maar redden op de Vitesse.

Ik heb besloten om gisteren geen geel pil te geven, ik vertelde gisteren nog dat ik het liet afhangen van de prestatie, en met 36 van de 50 op een waaivlucht kun je niet ander zeggen dat ze het goed deden. Dus nog steeds geen medicatie hier tijdens het seizoen.

bij de top 35 asduiven in de club zijn er 20 van ons, allemaal met 6 of 7 prijzen op 7 vluchten

Volgende week kon wel eens een pittige worden, de voorspelling........ is wind op kop, maar dat is elke dag anders hoor.

Vandaag zondag: Electroboost door het water met Clean Balance, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gaat er LTW in het water, donderdagavond in de mand, als het warm word( boven de 24 graden) dan gaat er op donderdag Electroboost in of bij door.

 

Terug