Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 23E
23-6-2016

Goedendag

vandaag de ouden er NIET uit, normaliter laat ik ze donderdag voor het inmanden nog altijd een uur trainen, maar ruim 600 km zaterdag, ik denk niet dat het nodig is vandaag. Dus de jongen er maar uit gedaan, weg, foetsie, uit het zicht.

Vandaag dus eens iets anders, oude duiven er niet uit, de hele dag eten, nu hebben ze volle bak energie, straks ga ik nog twee keer langs met snoep en pinda,s en natuurlijk een handje Beute Korrel-mix. Door het water bij zowel de ouden als ook de jongen ELECTROBOOST, eerste keer dit seizoen op donderdag. Zoals ik er nu over denk gaan er vanavond 30 mee, waarvan 6 doffers,

In Nederland zal de wind westelijk zijn, voor Frankrijk zag ik net nog noord voor zaterdag, dus verschillende winden, pittge vluchten meestal. Maar het kon wel eens een mooie vlucht worden, goed weer, kans op een buitje in Frankrijk. Het zal mij benieuwen hoeveel duiven er samen gebracht worden in Friesland .... We krijgen nog twee vluchten waaronde chatearoux van 750 km voor mij (800 voor de kust) . Chatearoux vind ik voor een afdeling programma hier in het noorden misschien wel te ver.

Later meer, eest de jongen even binnen halen

Terug