Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 29 juni 2016

29-6-2016

Goedemorgen vrienden en vriendinnen,

Het is alweer woensdag. Gisteravond heb ik reeds pinda,s gemalen, met wat Olympic MG Mix gemengd en was Lecithine olie er aan toegevoegd , straks nog wat snoepzaad er bij en dan krijgen ze dat tussen de middag ( 12/13.00 uur). Ik doe er ook wel eens kaas bij hoor, maar als u er Olympic MG mix bij doet hoeft dat niet.

Vanmorgen kwam Graciano 364 terug, waar die nu heeft gezeten? maar gelukkig is hij terug, nu nog èèn van zaterdag. Er zit een jonge duif van mij in Zeewolde, vandaag maar even halen, een jonge duivin, uit de Duitse Superduivin 13, dus toch maar halen. Ach , ik haal in principe alle duiven die doorgegeven worden hoor, mensen die de moeite nemen om hem te melden moeten antwoord. Ik heb er ook nog èèn zitten achter zwolle, maar die man vond hem zo mooi, ik mocht hem we laten zitten, was al tijden weg, dus dan mag hij daar blijven wonen.

update 11.00 uur

Cor de Jong uit Wolvega op bezoek gehad, hij is gestopt als de grote promotor in onze club, ook hij is het zat.

As vrijdag het Spoor der kampioenen, hou hem in de gaten, speciale column van mijn hand.

Ik ben er nog niet uit welke duiven mee gaan, ik zie wel aan de training dat ze weer helemaal fit zijn, maar nu 400 km met wederom regen natuurlijk en dan volgende week Chateaouroux met 745 km met wederom regen ( 14 dagen voorspelling), lijkt me voor veel duiven niet haalbaar. Al zijn vooral de jaarling duivinnen ( die nieuwe kleine bolletjes) tot veel in staat. En vijf keer achter elkaar twee nachten mand ook nog, weet het nog niet hoor. Kan ook zo maar zijn dat ik helemaal geen of zeer weinig duiven zet

Terug