Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 7E
7-7-2016

Goedendag iedereen,

vanavond is het dan zo eindelijk, inmanden voor Chateauroux 750 km, met 75 km per uur dus 10 uur vliegen wanneer ze een rechte lijn volgen.

Er gaan 23 duivinnen mee en 3 doffers dus de ploeg zal uit 26 strijders bestaan. 2 duivinnen hebben in principe hun laatste kans, het zijn de nestzusjes Inge en Ines 517, 516 ze hebben 2 en 4 prijzen, dus het minste van alle duiven op mijn hok. Ze zijn gekweekt uit een vreemde duivin op mijn hok, het zou pure dagfond zijn. dus de laatste kans (in principe). Maar het zijn jaarlingen... is ook zo, dus komen ze fris thuis, ach misschien nog wel een jaartje hahaha

de drie doffers zijn 14-808 Haspeslagh, 14-473 Helias en 14-734 Hangover, de laatste is een topper, maar kon dit jaar na een goede start, zijn "goede doen" niet meer vinden na een paar dagen "weg". de laatste weken gaat het weer goed en vorige week eigenlijk onze eerste maar hij had weer veel los bij thuiskomst, daarom 2e in de club.

Ik zal er 10 invoeren in het kastje., dus getekende 1 t/m 10 zijn de "te verwachten duiven" maar een vroege prijs met èèn van de andere 16 ook prima hoor .

Morgen zal ik niet veel jongen spelen, ik denk 20, twee weken geleden op Deventer wel 10 achter gebleven, dan komen ze wel na, soms na dagen, maar zijn niet in staat voor 100% om mee te gaan, ik pak morgenavond de duiven die me aanstaan, en het aantal kan mij niets schelen, al pak ik er 10. Ik ga er van uit dat ik punten verspeel de eerste drie vluchten met de jongen, en dat ik er tegen de TT vluchten een paar duiven bij heb die in forme zijn. Vanmorgen waren de jongen wederom uren weg, sommige komen de andere dag pas terug. Gisteren zijn ze gelost in Zwolle ( 2e africhting seizoen 2016.......) en kwamen ook weer over de hele dag verspreid, met vanmorgen de laatste

Terug