Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 8E JULI
8-7-2016

Goedemorgen iedereen ,

gisteravond 26 duiven in de mand gedaan voor chateaouroux 750 km, een nationale vlucht begreep ik. Er waren 117 duiven gezet .

De jongen gaan vandaag naar Vuren las ik op de site van de afdeling, altijd even afwachten, maar zoals het nu lijkt gaan we naar Vuren. Over Vuren gesproken, ik sprak iemand uit die plaats, die vertelde over vorige week zaterdag, slecht weer vertelde hij, dat die jongen in Breda gelost waren vond hij maar raar( afdeling 8 noord).

Kijk even op de site van www.duivendirect.nl Erg druk met jongen halen en brengen, beetje langer wachten, maar komt goed. Gewoon uw duiven blijven melden en ophalen ! Voor mij gaat ze een duifje halen uit Appingedam halen, een schaly doffertje.

Het plezier is er wel een beetje af met de jongen zo he, overal grote verliezen, natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar het is ieder jaar erger. Later meer

Update 12.30 uur

hier toch flinke regen vanmorgen, niks aan. Wat wel gezellig was dat Kimberly van der Linden hier was met haar vader, Kimberly is 12 jaar en erg fanatiek. Ze gaat vanavond spelen met de jonge duiven( samen met haar vader), ze heeft er nu nog 58 vertelde ze, ze weet van iedere duif ringnummer en naam. Succes.

op www.pipa.be kunnen we morgen de aankomsten van Charearoux volgen, iedereen succes

De duiven die niet mee gingen naar de fond gaan vanavond mee naar Vuren, volgende week hebben ze nog een midfond. We staan in het Rayon nog midfond kampioen, dus toch even proberen volgende week. Maar eerst maar kijken hoe de fond gaat morgen.

Tot nu toe op de officiele vluchten 8 eerste prijzen gewonnen in de club, en mooise series 1,2, of 1,2,3,4, of 1,2,3,5,6,7,8,9,. Nu morgen hopen op een vroege duif, langzaam al weer denken aan de natour .... en zelfs aan het seizoen 2017 pppfff wat gaat de tijd snel.

Ik wil voor 2017 terug naar 24 koppels vliegduiven, dit jaar hadden we in het begin 30 koppels(30 broedbakken), volgend seizoen wil ik er graag zes dicht.

Terug