Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 20 juli 2016

20-7-2016

Goedemorgen iedereen,

hier een uur eerder begonnen vandaag, 07.00 uur ipv 08.00 uur. De duivinnen vlogen 75 minuten en moest ik echt naar binnen roepen, ze vlogen nog zo lekker in de frisse ochtendlucht. Ze hebben vandaag LTW en ELECTROBOOST door het water, gewoon tegelijk. Een beetje extra zouten en suikers kan geen kwaad met dit weer. Electroboost eerst enkele seconden oplossen met heet water, daarna afvullen met koud water. Dus een klein beetje heet, oplossen en dan vullen met koud ! Halverwege het vullen doe ik de LTW er bij.

De jonge duiven hebben ook LTW en ELECTROBOOST, dus in alles het zelfde dan de ouden, over een gemakkelijk systeem gesproken.

Net een mailtje van Gert Rotman, de meester kweker, hij vond het jammer dat er nu geen uitgebreide reportage kwam over de superspeler Vincent Bonnes omdat ik niet meer schrijf voor het spoor. Ik kan een mooie reportage maken voor hier op mijn eigen site, ook 3000/5000 lezers per dag. Nog steeds iedere dag een berichtje apje of belletje van mensen die het jammer vinden van de columns.

Maar dat idee van reportages hier op mijn eigen site is een goede, bedankt Gert, gaan we zeker doen. Ik vind dat Nederland moet weten van Vincent Bonnes de kleine grote man uit de Lutte, en dat jullie ook Beute producten gebruiken mag ik hier wel schrijven !!

Terug