Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 4E
4-8-2016

Goedemorgen iedereen,

Gisteren wat rondgekeken op internet, o.a Facebook en enkele dagboekjes. Wat een negativiteit heerst er bij de liefhebbers, en wat een ongelofelijk laag niveau zijn we met zijn allen. We schelden tegen iedereen, roddelen over liefhebbers die wel presteren of geen jongen kwijt zijn. Het npo bestuur krijgt er al weer van langs, lossing commissies . En er over praten mag en kan, maar het niveau wat er uit sommige liefhebbers komt. Het is te erg voor woorden. Er zijn melkers bij die zo extreem zwak begaafd zijn dat er geen normaal woord meer uit komt. Er zijn liefhebbers bij ...........liefhebbers , die zo bij de programma's van Peter r de Vries terecht kunnen " internet pesters aangepakt"  of bij dat andere programma over internet stalkers. 

Laten we alstublieft weer gewoon mens worden, met fatsoen.

Ga naar uw duiven, maak wat schoon, geef ze een badje, en denk eens na voor u op dat toetsenbord gaat rammen. Zonder gewone postduiven liefhebbers geen profs. Zonder vrijwilligers in uw club geen vluchten . Zonder vrijwilligers geen lossingen. Deze mensen achter de bar staan er voor u, de liefhebbers in de L.C. doen het voor u, voor ons, voor de liefhebbers. De leden die zich vrijwillig aanmelden voor een afdeling bestuur of het npo bestuur doen het voor u. Natuurlijk komen er fouten voor, maar zij hebben ook duiven, denkt u dat ze het expres doen? Nee natuurlijk niet. Al die vrijwiligers doen hun uiterste best.

Er over praten ? Oké , discussie ? Prima , maar hou het fatsoenlijk , en zorg er voor dat uw clubgenoot zich ook fatsoenlijk gedraagt naar deze vrijwilligers , naar het bestuur en naar anderen. 

Aub mensen.

Terug