Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 19 augustus 2016

19-8-2016

Goedendag iedereen,

Mooi weer, de jongen zitten in de mand voor Quievrain ( 321 km), en vanavond naar het clubgebouw voor de natour africhting.

Vanmorgen veel bezoekers, dus weinig tijd om mijn dagboekje te maken nu, na 13.00 uur maar even gereed maken. dus kijk vanmiddag of vanavond nog maar eens.

Ik denk dat ik de oude duiven toch maar mee doe in eigen club, we maken er een klokvlucht van, en die spanning is voor mij genoeg om niet bij afdeling 10 in te manden , later meer

update 14.30 uur

Natour, door veel liefhebbers erg lacherig over gedaan, omdat ze zelf er geen prijzen op winnen... Ik vind het prachtige vluchten, de ouden weer op nest, en iedere dag rijden. Deze week zitten ze op eitjes, nu maken ze het verschil nog niet, maar de laatste twee vluchten moeten ze vlammen.

En ja, ik rijd met de duiven, en??? moet ik toch zelf weten, ik rij graag, vind het leuk, en het maakt mooie series vaak. En voor de mensen die zeggen: Ik kan niet rijden ik werk, Ik werk ook. Dan geeft u ze maar mee aan iemand anders. Geen excuus, waar een wil is, is een weg.

Ps met de jongen dit jaar niet gereden, èèn keer weg gebracht op 10 km, en twee weken geleden èèn keer naar Zutphen, vroeger reed ik iedere dag.

Vanmiddag om 17.30 uur, pak ik "Mo" weer op, hij staat dan bij de poort van het AZC op me te wachten, gisteren zo blij als een kind , hij mocht van vier liefhebbers de duiven aangeven. Dat siert de mensen zoals Harry Hoekstra, Willie de Jong en Ultje Jellema, kan hij duiven vasthouden? dan mag hij ze natuurlijk aangeven.

 

Terug