Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 24E
24-8-2016

Goedenorgen iedereen,

om 07.45 uur Herman van huis gehaald met zijn duiven en richting Zwolle gereden. De jonge duiven gelost bij de Haerst en de ouden bij De Groot te S,Heerenbroek( 38 km), ze waren natuurlijk veel sneller thuis.                                  Op dit ogenblik ( 10.30 uur) zit de hele bups in bad, vliegers, kwekers, jongen en de duiven in het B hok( verkopers), ik kon de kraan niet zo snel aanzetten of iedereen zat al in de nog droge bak te wachten.

Of de vlucht morgen door gaat? Morlincourt 426 km? geen idee nog, maakt me ook niets uit hoor. Ik vind beide oplossingen goed, of gewoon naar Morlincourt of geen vlucht. Naar een kortere losplaats zou ik ..........niet willen. Misschien is het zelfs niet onverstandig voor velen om gewoon af te gelasten. Maar als hij doorgaat, doe ik gewoon 10 mee.

Ja, donderdag avond is het niet warm......, Zaterdagmorgen vroeg is het niet warm...... klopt, maar vrijdag de gehele dag in de brandende zon....is wel warm, dat vergeten mensen snel. Het gaat niet om de donderdag avond, of de zaterdag ochtend, de dag er tussen ! Maar mijn duiven hebben regenpakjes bleek dit jaar, hoe meer regen hoe beter de uitslag, dus hebben die van mij waarschijnlijk nu airco en zonnecreme lol

Terug