Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 30E
30-8-2016

Goedendag iedereen

Het is nu 08.40 uur, zo de oude duiven even pakken. De jongen vliegen buiten, die mogen morgen even een keertje mee denk ik.

Waarschijnlijk even naar Afslag Ommen bij Zwolle, morgen en donderdag verder. Op de natour kijk ik niet naar het weer, al regent het, los gaan ze, misschien dat ik op de losplaats even wacht op een droog stuk, maar los gaan ze.

Maar de voorspelling voor deze week is goed..........voorspelling

Gisteren nam ik 44 mee, vandaag 43 , de 13-324 speel ik niet meer, super duifje, maar raakte gewond, gaat naar het kweekhok en kwam gisteren een 45 minuten achter de koppel aan.

As zaterdag natuurlijk geen 63 duiven mee, er gaan een paar op Morlincourt, geen schijn van kans tegen die jonge duiven specialisten, maar in de club sta ik kampioen jong, dus hoop op 1 duifje. En enkelen blijven thuis, dus op de natour 43 = 3 oude duivinnen = 46 plus 4 jongen = 50, hopen op wederom een mooie uitslag.

afgelopen week 51 van de 63 in de groep 3 en 50 in het Rayon E en in de club waar het sneller ging 45 van de 63.

Ik lees zo nu en dan nog eens wat bij anderen, maar bijna niemand.... komt tot dit prijspercentage, sommige van die bekende namen nog niet tot 25/30%, die hopen op een uitschieter, hun selectie is meer op de massa en de gelukstreffer.

 

Terug