Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

2 SEPTEMBER
2-9-2016

Vanavond inzetten voor de 2e Natourvlucht, Ik geloof dat we naar Weert gaan. We beginnen om 17.30 uur in Noordwolde, de auto is er om 19.20 uur.

Ik denk niet dat er heel veel duiven komen, 250/300 schat ik in. waarvan 43/48 van ons. Hier gaan de oude duiven mee, dat zijn 43 van het weduwnaarshok( 22 doffers, 21 duivinnen), drie oude duivinnen die tussen de jongen zitten en dan nog twee jonge duiven denk ik(zonder ervaring).

Gisteren zijn 10 jongen in de mand gegaan voor Morlincourt 426 km. er waren in Noordwolde 219 duiven( alleen uit eigen club al zijn we nationaal inkorfcentrum)

Ze stonden er goed op. Natuurlijk hebben we geen schijn van kans tegen de specialisten, maar omdat we kampioen jong staan in de club (3e in het rayon Frisia oost)en 2e kampioen lang van het rayon moet je toch een paar mee doen. Als ik zie hoe strak de jongen van de specialisten waren, dan hoop je dat je door kwaliteit nog in de punten draait.

Op de natour hadden we vorige week in de sector 3 : 51 prijzen van 63 duiven met wind waar oost in zat, nu is de wind morgen west, dus ik hoop toch weer op een hoog percentage.

Om 17.00 uur haal in Mohamed weer op, de bewoner van het asielzoeker centrum ( vluchteling uit Irak), hij mag weer mee naar Noordwolde, we hebben tevens een open dag voor buurtbewoners, scholieren en of andere mensen. Gaat vast gezellig worden.

Vanmorgen bezoek uit Badhoevendorp, Katwijk aan Zee, Joure en Steenwijk. Weer een gezellige boel, ook nu Shakira weer even laten zien...... ( Heupen liegen niet)

later meer

Terug