Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 5E
5-9-2016

Goedemorgen iedereen,

Nog steeds duizenden kijkers per dag op deze site, je zou denken einde seizoen, zal minder worden maar nee dus. Natuurlijk kijken veel mensen naar het dagboekje, maar ik zie ook een enorme groei in het aaltal bezoekers van de webshop. U kunt hier natuurlijk gewoon uw producten bestellen, en zeer snel in huis.

Op dit ogenblik zijn er problemen met pokken, dat is ieder jaar rond deze tijd. Ik zorg zelf altijd dat ik pokken op mijn hok krijg na het seizoen, pokken op je hok is meestal een goed seizoen volgend jaar hoor ik vaak. En hier gaat het pokkenvirus in september oktober altijd door de late jongen, en mijn eigen bevlogen jongen. De eigen jongen worden nu na Morlincourt niet meer gespeelt, en mag het virus ook deze jongen bereiken. Als u ent tegen pokken, prima natuurlijk, maar ik zorg dat ze besmet raken na het seizoen. Het zou natuurlijk ook een keer in het seizoen kunnen toeslaan....maar mijn duiven hebben een hoge weerstand, tot nu toe nog nooit last. Het is een raar gezicht....maar het is redelijk onschuldig, ze komen er goed doorheen en zijn dan voor het leven veilig.

Het is nu 08.55 uur, ik ga de ouden pakken en even naar Zwolle brengen, ook deze week twee keer kort op maandag en dinsdag, en twee keer lang op woensdag en donderdag, ongeacht het weer.

 vandaag ook de laatste jongen ringen van de vliegers

Terug