Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 8E
8-9-2016

Goedemorgen iedereen,

De meesten snapten het natuurlijk, was grappig met scherp randje gisteren. Maar echt het maakt mij geen fluit uit, kampioenen willen het graag houden de rest wil het kwijt of maakt het niet uit. Ik maak me er niet druk om. Vandaag maar besloten niet te rijden naar Nijkerk....ik laat Gerrit rijden vandaag hahaha

De 42 duiven gepakt vanmorgen, de 324 duivin en 614 doffer blijven thuis, misschien en waarschijnlijk morgen ook. misschien dat ik het dan afrond naar 40 maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet, gewoon 42 en misschien de oude duivinnen die tussen de jongen lopen.

Vandaag bezoek van een duiven makelaar, maar ook producten. Voor de producten moeten ze zich maar melden bij Groep Lataire. Voor duiven mogen ze hier komen, of ik advies kan geven welke duiven aan te kopen, en ze willen al hun duiven voor export laten beoordelen, en dat mag ik dan ook doen. Liefhebbers in Azie hebben vertrouwen in de handkeuring. Bij prestatie duiven is het bijna altijd goed tot super, maar bij broertjes en zusjes etc vinden ze steeds veel rommel, en daar willen ze af.

De oude duiven beginnen weer wat te drijven, natuurlijk de èèn veel sneller dan de ander, maar voor de mannen uit Zuid Holland belangrijk dat er hier straks weer eitjes komen, mogen ze allemaal gratis ophalen (Hellevoetsluis)

Morgenavond op de natour waarschijnlijk weinig duiven "voor de punten" vorige week 11.320 en de week ervoor      ( door uitvallen Derby) 16.719. en dan nog 10.000 invliegers, nee daar kun je geen auto voor laten rijden.

Die van mij hebben er in ieder geval zin aan

ps voor de fondspelers onder ons: De duiven van wijlen Jaap Vedder zijn te koop, teletekst duiven, dure aankopen en de vliegers en jongen, totaal zo,n 60 stuks. Informatie via Gerrit en Wouter Vedder uit Tuk

Terug