Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 10E
10-9-2016

Goedendag iedereen

De duiven zijn gelost om 08.30 op 210 km. Prachtig weer, zuiden wind, hier ter plaatse zuid-zuid/oost. Iedereen veel plezier geniet van het weer en de aankomsten.

ps dit is een site met WEBSHOP, het gaat hier om Beute-Duivenproducten, het dagboekje is gewoon als "dagelijkste info" over de dingen hier, over mijn duiven, mijn hokken, soms wat nieuwsfeitjes of gedachten.

Diverse onderdelen van de duivensport komen dus voorbij, maar de hoofzaak ligt in Producten uit de BEUTE lijn.

En in dagboek ziet u ook de emoties van de schrijver, dit zijn de emoties van de dag, of toevallig van dat uur.

------------------

We hebben 40 duiven mee, 20-20 oude duiven, ik verwacht vandaag niet zoveel, nu overal de morlincourt jongen mee zijn hebben wij oude duiven spelers geen schijn van kans. maar 13 prijzen moet ik toch kunnen pakken( 1;3). er zijn nu 32 duiven mee die nog niet gemist hebben. aangewezen Hangover 734 ( uit doffer Richard van der Horst x Elieonai) en tweede aangewezen de rode Caroline 807

Update 11.55 uur

De duiven kwamen met koppels tegelijk van de westzijde, het eerste koppeltje arriveerde hier met 3 duiven rond 10.36 uur, aangewakkerd door steeds meer komende duiven viel het fondduifje 811 Hecate( Asduif Fond) op 10.39, daarna hielde ze zich nog een beetje op maar vielen ze vlot, 22 van de 40 in 5 minuten. Dus ik gok op 22 prijzen in de club, net boven 50% maar we wachten maar af. Heel jammer dat er niet 1 gelijk viel. Gisteren de fout gemaakt nog een keer te voeren rond 12.30 uur om hun jongen af te voeren. Dat koste me vandaag de 1e, nu 3 minuten. en dat is heel lang eenm steeds groter wordende koppel. Maar klok tijd, daar gaat het om :) ps, ik voer normaliter op de natour om 09.00 het laatst nog wat.

Terug