Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 16E
16-9-2016

Goedendag iedereen

Grappig om te lezen via via dat AS twijfelde dat onze duiven woensdag 1800 mpm vlogen...prachtig toch, dat iemand zich druk maakt over andermans duiven op een lapvluchtje van 60/70 km. De wind van achter omdat we in het zuid oosten losten. Ja toen het eerste hok melde dat ze 1800 mpm maakten is dat leuk, en dan de andere dag groot nieuws . In 2005 kwam uiterlijke kenmerken van crack duiven uit, om te onderzoeken of de ogen theorie klopte schreef ik toen over snelheidstreepjes en afstand lijntjes. Er blijkt geen reet van te kloppen. Nu 11 jaar later ben ik nog die streepjes kijker. Hahaha zo grappig. Ik vertel al 10 jaar dat van ogentheorie op zich 80% niet klopt. Er zijn een paar dingen die opvallen, maar ik blijf de streepjes kijker hahaha geweldig. 

Tot !!! 2010 gebruikten we op het hok beute en zoon redelijk veel medicatie , op zaterdag en zondag BS op donderdag WN of orni speciaal , dan elke drie weken een geel tablet, en een paar keer per seizoen een injectie in de nek tegen " kopproblemen" , en dan eind van het seizoen een kuur tegen salmonella. In 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 gebruikten we niet of zeeeer weinig medicatie. En toch zijn we nog diegene met medicatie zo grappig. 

In 2015/2016 samen zo,n 25 eerste prijzen, zeer hoog prijspercentage , diverse kampioenschappen en TT , in 2014 alles verkocht min de jonge duiven, opnieuw begonnen. De laatste 9 seizoenen met ras " vroeg op de klep"  en nog hoor ik steeds : die klakken man toch?? 

Mensen lezen wat ze willen lezen, onthouden wat ze willen onthouden. 

Gister nog weer zo een dingetje : man belde voor een bon voor een goed doel, ik zei nee. Hij zegt: u doet ook nooit wat voor het goede doel...... Tja wat moet je dan nog zeggen: lees eens beter?  Haha mensen onthouden wat ze willen onthouden.

Op dit dagboek: veel reclame .......... Voor de Beute producten. Het is een commerciële site. Met een dagboekje. Dus een site van Beute Duivenproducten 

En ja ik gebruik wat ik verkoop !!!!! Mijn duiven..... Krijgen mijn producten ! 

09.00 uur Update: Een drukke ochtend vandaag, diverse duiven coaches komen op de koffie, twee ken ik, komen reeds enkele jaren, zijn omhoog geschoten in prestaties. Je kunt nooit 100% zeggen dat het door de selectie methode BATS komt, maar het zal toch wel een deel zijn geweest.

LET OP , op zaterdag 29 OKTOBER en zondag 30 OKTOBER zijn we in BAASRODE BELGIE. Cafe Polderhof. U kunt zich aanmelden voor het selecteren van uw duiven bij LUC de SCHRIJVER 0032-498167309

 

Terug