Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 27E
27-10-2016

goedendag

1. Alle duiven die in de club aangeleverd worden over de antenne. Geen invliegduiven meer

2. Iedereen met een maximaal aantal duiven spelen, en dit voor het seizoen aangeven ( ringnummers) maximaal 20 of 30 stuks ouden en maximaal 50 jongen.

3. Voor de eerste vlucht een getekend bewijs van gezondheid , maximaal 14 dagen voor de eerste vlucht afgegeven

4. Duiven maximaal twee keer op internet verkocht worden( sommige duiven zijn zo slecht, dat ze weg moeten , maar steeds bij anderen in de maag gesplitst worden) , ringen moeten opgeslagen worden. Mensen moeten weten dat uit bepaalde duiven niets komt. 

5. De man achter de ringentang moet een ervaren man of vrouw zijn, sommige duiven kunnen echt niet mee, de liefhebbers zelf zien het soms niet. En de man die ze in de mand stopt moet kunnen zeggen, stop deze mag van mij niet mee.

6. Terug naar vroeger betreft lossen van duiven, kenners en actieve liefhebbers moeten lossen of niet lossen , andere personen hebben geen snars verstand van duiven, hun kunnen en niet kunnen.

7. Grotere concoursen, afdelingen gezamenlijk lossen op midfond en dagfond. Liefhebbers krijgen hun punten in rayon of regio, maar stoppen met kleine lossingen. Samenwerking !!! Duiven snel hun eigen weg laten kiezen, dat kan alleen met grotere gebieden. 

8. Voor het seizoen zeker weten welke losplaatsen kunnen, vrij zijn en weten hoeveel auto's er kunnen staan

9. Wanneer een rayon , samenspel of kring word gemaakt, speelt iedereen daar in. Als een lid er " buiten woont" moet hij dus zijn punten krijgen in ander rayon !!! Ook al is hij lid van een club binnen het rayon of samenspel

10. Iedereen in Nederland op de zelfde zaterdag beginnen, op de zelfde datum een midfond vlucht, dagfond, jonge duiven en of natour. Iedereen in Nederland het zelfde aantal vluchten, op de zelfde datum met een gelijk aantal duiven( maximaal aantal dus)

Zo maar een tiental beute punten 

 

 

 

 

 

 

 

Terug