Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 1E NOVEMBER
1-11-2016

goedemorgen iedereen,

Lekker rustig aan vanmorgen , koffie drinken, tv kijken. Straks tegen 12.00 wel eens de duiven voeren en bad neer zetten. Even een paar uurtjes voor mezelf. Morgenvroeg naar Gerrit Elskamp , voor de jaarlijkse gezellige ochtend. 

Hier gaat het geweldig met de duiven, ze zien er top uit. Ze glansen , kunnen zo op de foto. Zijn al klaar voor de kweek, al moeten ze daar nog wel een aantal weken op wachten hoor. Ik koppel toch weer gewoon tussen 5 en 15 december. Veel over nagedacht, maar blijf gewoon in mijn systeem. Wel ga ik dit jaar enkele eitjes over leggen of twee ronden van de kwekers houden. Ik doe er te weinig mee.

Geef uw duiven eens een 14 dagen LTW of clean balance door het water....... oooooooooohhhhhhhhh u kent ze niet terug. En kom op van die bank,en begin aan seizoen 2017 !!!! Verzorg uw duiven !!! 

Steeds meer grote namen komen aan voor selectie, ze zien dat het klopt, nu hebben zich wederom enkele nationale toppers gemeld, is leuk voor mij ook hoor. Goede duiven bekijken . Zelfs een voormalig tegenstander melde zich, hij vertelde : Gert jan ik zie en hoor gewoon dat het klopt, ik stond aan de zijlijn maar wil nu mee op de trein . Leuk toch

Terug