Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 4E
4-11-2016

Goedendag iedereen,

Vandaag bezoek gehad van Bas Thiele van DHP cultura. Hij was er al vroeg. Zeer goed gesprek gehad , vooral over de zeer grote successen van de Beute producten ( waarvan een aantal gemaakt worden bij DHP). De Beute Bak van DHP blijkt de best verkochte bak te zijn, er komt een foldertje bij in van al onze priducten. De Beute korrelmix van DHP is een "geheim" van diverse nationale topspelers.

En de LTW, Colicontrol en Lecithine olie die ook bij DHP gemaakt worden zijn ook de meeste verkochte en best gewaardeerde in hun groep.

We hebben nog gesproken over een nieuw product, er zijn zeer goede successen bekend van Vitamine B en dan vooral de B12 ! anti stress vitamine. Bas gaat op zoek naar de beste ter wereld, de meest zuivere en de meest krachtige. Tegen de voorjaarsbeurs hopen we het gereed te hebben. In enkele producten in het Beute gamma zit het al, maar er zijn bekende liefhebbers die het "extra geven"

Morgen een dagje in Kalmhout bij dokter Cassimon. Hij heeft een duiven dagje voor me gemaakt. een vol programma zag ik al. ;)

Later meer

Terug