Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 24E
24-11-2016

Goedendag

Gisteren op bezoek geweest in Zeeland bij zes liefhebbers maarliefst mochten we de duiven selecteren, de twee bekendsten Henk Melis en Lourens Jan Hengst, maar de andere vier hadden ze misschien nog wel fijner

Bij Henk natuurlijk de oude 666 mogen bekijken en zijn nestbroer de 667. Wat leuk was dat Happy de beste vliegduif van Henk van de laatste jaren ook zodanig door mij beoordeeld was.....als jonge duif reeds, ik zette er bij Teletekst topper.

Het was vroeg dag, 04.00 uur uit bed, en om 08.00 uur begonnen bij Wibo Verstraate, zeer goed ontvangen met zeeuwse bolissen, dank. Hierna naar Lourens Jan Hengst, fijne fondduiven de beste was natuurlijk de Asduif St.Vincent, duideljk. ook hier vol gepropt met zeeuws lekkers, toen naar Henk Melis, waar alle liefhebbers tesamen kwamen, lekkere snert gehad van mevrouw Melis. Ons zeeuwe zijn zuinig... zeggen ze, maar nee hoor, super verzorgt en fijne duiven bekeken.

Leuk was dat mensen er nog steeds van staan te kijken dat je de goeien er uit pakt, en vooral het zeer snelle omschakelen van Fondduif...naar Vitesse duif, missen doe ik daarin eigenlijk nooit. Maar dat is piir ervaring hoor. Van Wibo nog een prachtige duif mee gekregen, hier kan ik nog niets over vertellen, even twee weken wachten.

Vanmorgen super gezellig hier, 7 liefhebbers op de koffie, erg gezellig en lachen, prachtig.

iedereen weg om twaalf uur...kijk ik in de mailbox, moet ik weer aan het werk, mega order van Groep Lataire uit Belgie. Dacht dat ik even vrij had, dus niet hahaha.

De liefhebber die afgelopen weekend een "vreemdeling" prducten liet kopen, melde zich net per telefoon, hij zei, ik las je stukkie op je site, dat was ik ja. Ik heb mijn eigen producten dat weet je, wilde dus eigenlijk niet bekendmaken dat ik jou producten beter vind. We hebben besloten het zo te houden, ik weet het en hij weet het. wel leuk trouwens, mijn producten beter bevallen dan zijn eigen "lijn". Maakt me toch trots.

kijkt u wel eens op mijn facebook pagina? leuke filmpjes soms, vandaag van eendaagse fondduif met spierspanning.

Terug