Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 13E
13-1-2017

goedemorgen iedereen,

Sneeuw in Nederland , geen weer om lekker naar je duivenhok te wandelen , maar het moet toch even. Het water misschien hier en daar bevroren, of wat sneeuwinslag op de hokken ( oud Hollandse pannen geven soms wat sneeuw op de hokken). Dus eerst even koffie drinken en dan even kijken op de hokken, voer, water en wat verse beute bak. En natuurlijk kijken bij al die eitjes, lijkt goed hoor. 

De meeste mensen moeten nog koppelen , nog tijd zat he, zorg dat ze gezond zijn, om de paar dagen LTW door het water, en misschien even een kuurtje met clean balance om ze van binnen lekker schoon te maken ( o.a het geel) , en voor mij extreem belangrijk om de paar dagen olympic MG mix over het voer met lecithine olie. In de MG mix zit natuurlijk ook de Vitasport tegen scheefvliegers , als voorbereiding op de vluchten. En MG mix is natuurlijk extreem wenselijk bij de opgroei van de jonge duiven in de nestschalen .

Iedereen succes vandaag, tot straks voor update

update 10.08 uur. kijk op www.duiven.net bij de bonnenverkoop van pv de Vredesduif, NU KIJKEN, VANDAAG KIJKEN !! internationale topduiven ter waarde van duizenden euro,s te koop voor een gewone prijs. LET OP EINDVERKOOP(waar ik geen voorstander van ben trouwens) MORGEN ZATERDAG OM 14.00 IN HET CLUBGEBOUW van de vredesduif te NOORDWOLDE. Zet uw maximale bedrag vandaag vast in, grote kans dat er morgen door het slechte weer niemand overheen gaat in het clubgebouw.

Terug