Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 16E JANUARI
16-1-2017

Goedemorgen iedereen,

Op dit ogenblik een geweldige FONDDUIVEN verkoop op www.duiven.net van wijlen JAAP VEDDER, ik ken de duiven, heb ze meerdere keren mogen zien. Voor iemand die verder wil in de sport en op een hoger plan is dit de kans. Koop 1 is gelijk een 1e TELETEKST duif, veel nazaten van deze duif in de verkoop, directe duiven van de gebroeders Limburg etc. En vooral kopvliegers op de lange vluchten. Kijk dus even, wees niet te laat, en bied gerust mee. Een totale verkoop zien we niet vaak, vooral geen echte totale verkoop,  Succes met bieden.

En gister vernam ik van Jim van Ingen dat er zaterdag 4 februari iets mooist staat te gebeuren in het oosten van het land... een verkoop van bijna 50 winterjongen van FRANZ LANGE, dus organiseer dit jaar eens een DUITSER COMPETITIE, ga met uw clubleden naar deze verkoop, en koop een jonge DUITSER, Prange, Koopman etc. Nadere informatie komt nog. Maar 4 februari dus op zaterdag !!!!! zet het in uw agenda. Ik ken Franz persoonlijk en weet welke klasse hij bezit, dus ik ben er ook

Zelf ben ik nu erg druk met het maken van wederom verse Olympic MG Mix, Electroboost, Vita Sport en Herstel Power, ik maak deze producten nog steeds helemaal zelf. De Olympic MG Mix is zo ontzettend goed, en heeft  de perfecte mix voor het gehele seizoen qua dierlijke eiwitten, calcium, magnesium en vitaminen. Ik kan zeggen dat bijna 100% van de liefhebbers uitermate tevreden is over de MG MIX.

En vanmorgen vroeg weer een bestelling gedaan bij DHP voor LTW , de meest verkochte kruidendrank voor duiven, het heeft ongeveer drie weken nodig( koken, mengen, trekken etc), dus nu beginnen is over 3,5 week levering. DHP maakt ook onze LECITHINE OLIE en COLI CONTROL, steeds het beste van het beste.

Hier gaat het goed op de hokken, de jongen zijn uit of staan op uitkomen, in de kweekvoliere staat alles dag en nacht open, dus ja ook in de vrieskou, dan gaan de ouders er maar stevig op zitten.

De duiven krijgen op dit ogenblik Beijers premium kweek.

Gisteren aan mij de vraag wat ik vond van die naam voeders.... dus zakken voer waar een naam op geplakt is van een liefhebber, nu Jellema voer en Verkerk voer, wat ik daar van vond?  Over een jaar hebben we een meneer Pietersen die goed speelt, dan hebben we Pietersen voer.

Terug