Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DE 26E JANUARI
26-1-2017

Goedendag

Vanmorgen een liefhebber uit Belgie gehad, fondduiven, met een geweldige duif van Klaas Buwalda, ik gaf hem een 8,5 en na het cijfer vertelde de man, die is rechtstreeks Klaas Buwalda. Opvallend bij Belgische fondspelers is dat vaak hun best gemaakte duiven uit noord Nederland komen.

Ook kwam de heer Klijnsma met zijn vriendin de laatjes laten bekijken die hij van me te leen kreeg, 12 duiven , en opvallend ook voor mezelf alle 12 een PLUS oog, en 10 met een 8, ik hoop dat hij nog dit seizoen met enkele jongen er van kan spelen. Ik zei, laat ze dit jaar maar gewoon gaan, zet er schaaltjes in, en ze komen vanzelf op nest. Koppelen doen we in 2018 wel.

Hier weer een groepje jongen een ring omgedaan, gaat prima, zien er dik en gezond uit.

Door het water hebben ze nu Clean Balance, ja gewoon op de kleine jongen.

Uitnodiging gehad voor 10 februari van NPO, daar ga ik maar eens kijken, volgens mij zijn ze heel goed bezig, ze moeten nu echt knopen door hakken. Natuurlijk zijn er tegenstanders, maar die zijn er altijd. Nu het vijfde npo bestuur op rij, waar die mannen gelijk beginnen te zagen aan de stoelpoten. Ik volg het op afstand, maar het viel me gelijk op, de zelfde namen nu vast al vijf npo besturen op rij : zeiken en zagen. Zijn altijd de zelfde namen trouwens, op social media heb je een groep van "liefhebbers" die ......ppfff

De voorjaarsbeurs staat er weer aan te komen, nog een week of vijf , zes.....en het is weer zover, het drukste weekend voor mij van het jaar, tegenwoordig gaat mijn jongste zoon, en mijn broer al mee, zo druk. Misschien krijg ik een "praat hoekje" naast de stand, liefhebbers stellen vragen, en dat is heel goed, maar anderen kunnen dan soms niet bij de stand komen, dus naast het verkoop gedeelte waarschijnlijk ook een "praat gedeelte"

Later meer, nu eerst verder met OLYMPIC MG Mix, waarschijnlijk de beste mix ooit voor duiven gemaakt. ( Herstel Power en Vita sport gemengd )

Op de Fugare kunt u het bij group Lataire verkrijgen, ik ben zelf niet aanwezig, ook op de Olympiade ben ik niet aanwezig, ook niet met de 14-808 hij kwam niet door de voor selectie....... Geweldig gemaakte doffer, maar niet mooi genoeg voor de Nederlandse inzending.

Later meer.

Terug