Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 1 februari 2017

1-2-2017

ggoedemorgen iedereen,

We komen steeds dichter bij de voorjaarsbeurs , de mooiste, leukste en drukste beurs van Nederland en ver daarbuiten. 

Voor onze stand BEUTE DUIVENPRODUCTEN altijd het drukste weekend van het jaar, iedereen slaat de producten in voor het seizoen. De maandag na de beurs is voor velen het startsein van het nieuwe seizoen. 

Ook dit jaar zullen we weer met drie personen extra staan, we willen de liefhebbers niet laten wachten, en iedereen de kans geven om bij de producten te kijken en zich te laten informeren. Waarschijnlijk hebben we een meter extra , daar moest ik maar gaan staan volgens het team ....... dan konden de liefhebbers met vragen bij mij staan, en de liefhebbers die hun lijstje al gereed hebben zich bij het team melden. Tja , daar hebben ze weer goed over nagedacht . Dus de beute stand waarschijnlijk groter dit jaar.

Ik kreeg al mailtjes van liefhebbers over de Beute CVS (vitamines) , of ik genoeg mee had naar de beurs, 100 flesjes, dus op is op. Speciale prijs € 20,00 voor een halve liter... en dan de kwaliteit , geweldig. Een zeer bekende nationale speler melde zich zelfs , goede vitaminen en dan vooral de goede B vitaminen maken het verschil vertelde hij, hij had nu anderhalf de LTW wat hem heel goed beviel, hij deed er B vitaminen bij door , en dat was volgens deze man wederom een stap voorwaarts in prestaties( vooral om het een jaar vol te kunnen houden) . Hij heeft helemaal gelijk, in de moderne tijd, is het nog belangrijker om met de zelfde duiven lang te kunnen presteren, tot wel 20 weken achter elkaar. Natuurlijk kunnen alleen goede duiven dat, met goed voer, gezondheid en hulp van dierlijke eiwitten ( olympic MG mix, waar ook nog calcium en magnesium is toegevoegd ) . 

We zien steeds grotere verschillen tussen de toppers en de anderen, veel topspelers maken gebruik van de beste voeding suplementen  en komen dan meestal bij Beute Duivenproducten. Deze stap met Beute CVS is wederom een grote voor uw prestaties en successen , let wel op he " goede duiven" moeten er wel zijn , Belgische trekpaarden worden nooit Arabische volbloeden 

Met vriendelijke groet,

Gert jan beute

Terug