Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

GEWELDIGE AVOND
11-2-2017

goedendag vrienden en vriendinnen, 

Gisteravond in Ede geweest, 300 liefhebbers zaten in de bomvolle zaal. Een aantal sprekers waaronder voorzitter npo , een dame van de NOC NSF (sportbonden) , een spreker uit de paarden wereld( veel raakvlakken met de duivensport) en huldiging olympiade gangers. 

Het was een geweldige avond, voorzitter npo nam het woord en sprak geweldig, Maurice van der Kruk , hij vertelde over de zieke duivensport en dat pleisters plakken nu niet helpt. Nee, ze moeten " door de auw heen". Het zal een operatie onder algehele narcose worden. Maar de beste doktoren staan nu naast de patiënt , we zullen nog 1 a 2 jaar zakken in leden aantal, maar daarna zal het stabiliseren en zelfs weer gaan groeien als we NU INGRIJPEN. De operatie moet nu gebeuren, het bed staat klaar, de patiënt ligt gereed, de artsen staan te popelen. En we gaan het redden, echt, neem het van mij aan. De Nederlandse duivensport word gered. Doen we nu niks........ , blijven we op deze zelfde lijn door gaan...... dan is het niet meer te redden. Maar dat doen we niet, de azijnzeikers aan de kant, en pak die kans. 

U kunt op de site van het npo op www.npoveenendaal.nl alles lezen over hoe we en ze het gaan doen. 

Iedereen was gisteravond positief, ( natuurlijk de 2/3 nationaal bekende azijnzeikers in de zaal niet) , staande ovatie voor de avond, voor de manier waarop, voor de plannen en voor de huldiging van de olympiade gangers. 

Het komt goed, laat dit npo bestuur en dan vooral de voorzitter nu eens zitten, laat hem zijn werk doen.

Terug