Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 13 februari 2017

13-2-2017

Goedendag iedereen,

De jongen hadden honger vanmorgen, ze hadden alles op van gister, en toen ik bij ze kwam stoven ze al naar de voerbak. Goed om te zien dat ze het reeds kennen. Vanaf vandaag ga ik ook de fluit gebruiken bij het voeren van de jongen, ze moeten weten dat fluiten eten betekend.

De duivinnen ( die reeds allemaal op weduwschap zitten) hebben een bad gehad vandaag. Tevens het unikon systeem reeds aangezet, ik begin nu al met controleren van de ringen, het systeem op zich en de antennes. Wanneer de duiven toch vanuit het hok over de antenne lopen richting het bad, kan het systeem mooi getest worden.

Ik zorg dat alles gereed is ruim voor de eerste vlucht, de goede chip bij de goede duif, en in het systeem of het om een duivin of doffer gaat.

Afgelopen vrijdag nog even met Johan den Hartog gesproken, echt een geweldige speler, in de afdeling 7 en nationaal. Johan is sinds een paar jaar gebruiker van alle Beute producten, en er zeer tevreden over. Sinds drie jaar is hij testhok. Samen met zijn zoon zijn ze de te kloppen mannen, goede duiven, goede liefhebbers en BEUTE PRODUCTEN. Afgelopen vrijdag ook nog even met de jonge kampioen Frederik Dekker gesproken, die met zijn compagnon Arie Bustraan grootste plannen hebben. Ook Frederik zei: sinds de Beute selectie en Beute producten gaan we als een speer. Mooi om te horen toch.

Volgende week vrijdag krijgen we bezoek van Klaas Buwalda, de topper op de maraton vluchten in sector 4. Op zijn blog las ik er reeds over, ook bij hem de Beute selectie en Beute producten deden het. Geweldige kerel die Klaas  ( met baard) , omdat er in onze afdeling meer Buwalda,s spelen, goed opletten, dit is KLAAS BUWALDA, zoon van de voormalig NPO voorzitter Buwalda

En dan as vrijdag de open dag bij Gerard Koopman, ook ik ga even heen. We zullen er veel bekenden zien, tot vrijdag.

Tot morgen

 

Terug