Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VALENTIJNDAG
14-2-2017

Goedemorgen iedereen,

De liefhebbers beginnen wakker te worden, ik kan het zien aan de bestellingen. Natuurlijk erg trots op het groot aantal bekende namen wat bij de bestellingen staan, maar nog trotser op het grote aantal spelers wat beter is gaan spelen door het gebruik van de Beute duivenproducten. Mooie resultaten geven meer plezier in uw sport, u hoeft geen nationaal kampioen te worden, maar voorin meedraaien in de club en het rayon is een begin van meer spelplezier. Natuurlijk zijn goede duiven, het hok, gezondheid etc nog belangrijker, maar ieder jaar blijkt weer dat BEUTE DUIVENPRODUCTEN dat extraatje brengt.

Vandaag is de dag dat u de slechte of gebroken pennen nog trekken kunt, als u het vandaag doet zijn ze met de eerste vlucht weer volgroeid.

De weduwnaars weer even een badje gehad, en gelijk weer over de antenne laten lopen. De weduwnaars staan er allemaal goed in, maar toch werk aan de winkel, bij drie stuks staat nog een v. van vrouw en het zijn toch echt doffers. Dus dat laten veranderen door de commissie ruim voor de eerste vlucht. Ik sta zelf achter de inkorftafel en heb er een grote hekel aan wanneer het niet klopt, het moet bij iedere liefhebber VOOR DE EERSTE VLUCHT goed in het systeem staan. Ik wil geen fouten, niet met ringnummers, niet met geslacht , en geen kapotte chips. Persoonlijk vind ik dat iedereen r voor moet zorgen dat alles foutloos is voor de eerste vlucht.

De vliegploeg gaat nu op lichter voer over, eerst maar eens een twee weken recup van Beyers, om ze schoon te krijgen aan de binnenzijde en te laten trainen straks. 

Terug