Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 26E
26-2-2017

Goedemorgen iedereen,

Hier weer een mooi ploegje jongen een ring omgedaan, wederom twee bij de Sprinter x Mastermind en er liggen weer twee jongen bij de Vechtmachin x zijn eigen dochter.

De vliegploeg zit aan de recup, dat is een soort zuivering voer van Beyers Elite Enzymix, ze krijgen dit wel een 21 tal dagen hoor, afgelopen weekend mee begonnen.

Ze krijgen nog steeds( maar dat is hier altijd) enkele keren per week Olympic MG Mix over het voer, vooral nu ze er weer uitgaan is het Vita-Sport deel in de Olympic mix erg belangrijk in de strijd tegen scheefvliegers.

Ik krijg van alle kanten te horen over een geweldige kweek met Beute Producten. Enkele bekende fondspelers die over zijn gegaan naar Beute producten ( nog niet samen gezet trouwens), vertelden dat ze nog nooi zo mooi door de winter gekomen waren. Ja dat hoor ik steeds, hebben ze jaren andere merken gebruikt, stappen ze toch een keer over om het te proberen..... zien ze hun duiven VEEL mooier en strakker worden.

Ja dat is opvallend voor hun dan, en enorme vraag naar het complete Beute Systeem voor straks vanaf de najaarsbeurs. Liefhebbers zien bij anderen dat het beter tot veel beter gaat, en dat willen ze ook en stappen ze over. Hebt u er vragen over, mail gerust, of kom aan op de beurs volgende week.

LTW ( LUCHTWEGEN, TRAININGLUST) en WEERSTAND

OLYMPIC MG MIX

BEUTE LECITHINE OLIE

ELECTROBOOST

en als u graag ontsmetten wil na de vluchten CLEAN BALANCE

en de nieuwe BEUTE CVS het meest complete vitaminen systeem voor postduiven, extreem belangrijk voor de ouden op de vluchten (Vita B) en D voor de verduisterde jonge duiven!

En al dat grit, mineralen, roodsteen, pikkoek etc aan de kant BEUTE BAK ! alles kant en klaar in een emmer van 11 kg.

Tot volgende week op de beurs te Houten

Terug